Home Trekking Nieuwe 10 april 2010 trekking, heb je al een staatslot?
Komende-trekking-vierde

Nieuwe 10 april 2010 trekking, heb je al een staatslot?

door Sebastiaan
0 reacties

De eerstvolgende Staatsloterij trekking is de: april trekking op 10 april 2010.

Het is bijna weer zover, binnenkort is er weer een nieuwe Staatsloterij trekking. Deze komende trekking is op 10 april. Heb jij voor deze trekking al een staatslot?

Nee? Dan maak je natuurlijk ook geen kans om de jackpot van minimaal 17,1 miljoen te kunnen winnen en nog vele andere prijzen). Het prijzenpakket van deze trekking kan je hier vinden. Wil je wel nog meedoen met de komende trekking? Vergeet dan niet om op tijd (voor 10 april 18:00 uur) een staatslot te kopen. Dit kan via een winkel welke loten verkopen of je kan online een lot kopen.

Koop hier je lot voor deze trekking!

Wil je online een staatslot kopen voor de 10 april trekking? Dan zouden wij het erg waarderen wanneer dit wilt doen via de bovenstaande link! Wanneer je via die link namelijk een staatslot koopt kost het je niets extra's (de prijs is hetzelfde als in de winkel of online via b.v. de Staatsloterij zelf). Het enige verschil is alleen dat je via die manier ons sponsort als website (zonder dat je er zelf extra voor hoeft te betalen). En met die hulp kunnen wij deze website blijven bekostigen om hem online te houden en jou de statistieken betreffende alle trekkingen voor te schotelen.

We stellen het erg op prijs als je ons op deze manier wilt steunen!

Eindcijfer inspiratie nodig?

Heb je nog inspiratie nodig welk eindcijfer je moet kiezen voor deze trekking? Neem dan een kijkje in welke eindcijfers in het verleden getrokken werden of kijk naar de voorspelling (onze voorspelling geeft geen garantie op winst!). Of je kan altijd ook nog een kijkje nemen in onze statistieken en zo aan je eindcijfer komen waarmee je wilt spelen.

Wat kost een staatslot?

Je hebt de keuze tussen twee verschillende staatsloten: een heel Staatslot, en een 1/5 Staatslot. Het hele lot kost €17,50, het 1/5 lot kost €3,50. Win je een prijs met een 1/5 lot? Dan win je 1/5 van deze prijs.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie