Home Prijs Gevallen Waar is de jackpot gevallen van de 31 december 2023 oudejaarstrekking?
Gevallen_oneven_man

Waar is de jackpot gevallen van de 31 december 2023 oudejaarstrekking?

door Sebastiaan
0 reacties

Prijzen gevallen bij 31 december trekking

Groot feest bij een speler die in een winkel in de gemeente Woensdrecht het Oudejaarslot met lotnummer EF44384 kocht. Op dit hele lot is de Hoofdprijs van €30 miljoen, belastingvrij, gevallen. Wat een begin van 2024… Van harte gefeliciteerd! Er vielen door het hele land vele geldprijzen en 200 Elektrische MINI’s. Kijk snel of jij ook een van de winnaars bent! Benieuwd of je gewonnen hebt? Bekijk dan snel de trekkingsuitslag

Heb jij een winnend lotnummer bij deze trekking?

Ben jij ook in het bezit van een Staatslot van de 31 december trekking? En wil je weten of jij ook iets gewonnen hebt op dat lot? Wacht dan niet langer en klik hier om de trekkinguitslag van deze trekking te bekijken!
 

Wanneer is de volgende trekking?

De eerstvolgende Staatsloterij trekking is de: op .

Heb je nog geen lot voor deze trekking? Koop hem hier!

Wij zouden het erg waarderen wanneer je deze wilt kopen via de bovenstaande link! Wanneer je via die link namelijk een staatslot koopt kost het je niets extra's (de prijs is hetzelfde als in de winkel of online via b.v. de Staatsloterij zelf). Het enige verschil is alleen dat je via die manier ons sponsort als website (zonder dat je er zelf extra voor hoeft te betalen). En met die hulp kunnen wij deze website blijven bekostigen om hem online te houden en jou de statistieken betreffende alle trekkingen voor te schotelen.

We stellen het erg op prijs als je ons op deze manier wilt steunen!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie