Home Prijs Gevallen Waar is de jackpot gevallen van de 10 oktober 2022 trekking?
Gevallen_even_man

Waar is de jackpot gevallen van de 10 oktober 2022 trekking?

door Sebastiaan
0 reacties

Prijzen gevallen bij 10 oktober trekking

Nederland is 4 miljonairs rijker. De Jackpot van 25,7 miljoen is gevallen op vier 1/5 loten. We feliciteren daarom 4 winnaars die mee hebben gespeeld met een abonnement en woonachtig zijn in Hengelo OV, Nuenen, Ede en Dronten. En er is meer goed nieuws: de Hoofdprijs van 1 miljoen is gevallen op een heel lot van een Online speler uit Maassluis. De Jackpot van 10 november staat op 12,6 miljoen euro.

Heb jij een winnend lotnummer bij deze trekking?

Ben jij ook in het bezit van een Staatslot van de 10 oktober trekking? En wil je weten of jij ook iets gewonnen hebt op dat lot? Wacht dan niet langer en klik hier om de trekkinguitslag van deze trekking te bekijken!
 

Wanneer is de volgende trekking?

De eerstvolgende Staatsloterij trekking is de: november trekking op 10 november.

Heb je nog geen lot voor deze trekking? Koop hem hier!

Wij zouden het erg waarderen wanneer je deze wilt kopen via de bovenstaande link! Wanneer je via die link namelijk een staatslot koopt kost het je niets extra's (de prijs is hetzelfde als in de winkel of online via b.v. de Staatsloterij zelf). Het enige verschil is alleen dat je via die manier ons sponsort als website (zonder dat je er zelf extra voor hoeft te betalen). En met die hulp kunnen wij deze website blijven bekostigen om hem online te houden en jou de statistieken betreffende alle trekkingen voor te schotelen.

We stellen het erg op prijs als je ons op deze manier wilt steunen!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie