Home Prijs Gevallen Waar is de jackpot gevallen van de 10 december 2022 trekking?
Gevallen_oneven_vrouw

Waar is de jackpot gevallen van de 10 december 2022 trekking?

door Sebastiaan
0 reacties

Prijzen gevallen bij 10 december trekking

Nederland is weer 2 miljonairs rijker! Tijdens de 10 december trekking viel de Hoofdprijs van €1.000.000 op een heel Staatslot van een abonneespeler. De XL Hoofdprijs van €1.000.000 is ook op een heel Staatslot gevallen. De gelukkige winnaar kocht het lot in een winkel in Woerden. Miljonairs, van harte gefeliciteerd! Daarnaast zijn er nog veel meer prijzen gevallen. Ben jij een van de winnaars? Bekijk de volledige trekkingsuitslag.

Heb jij een winnend lotnummer bij deze trekking?

Ben jij ook in het bezit van een Staatslot van de 10 december trekking? En wil je weten of jij ook iets gewonnen hebt op dat lot? Wacht dan niet langer en klik hier om de trekkinguitslag van deze trekking te bekijken!
 

Wanneer is de volgende trekking?

De eerstvolgende Staatsloterij trekking is de: oudejaarstrekking op 31 december.

Heb je nog geen lot voor deze trekking? Koop hem hier!

Wij zouden het erg waarderen wanneer je deze wilt kopen via de bovenstaande link! Wanneer je via die link namelijk een staatslot koopt kost het je niets extra's (de prijs is hetzelfde als in de winkel of online via b.v. de Staatsloterij zelf). Het enige verschil is alleen dat je via die manier ons sponsort als website (zonder dat je er zelf extra voor hoeft te betalen). En met die hulp kunnen wij deze website blijven bekostigen om hem online te houden en jou de statistieken betreffende alle trekkingen voor te schotelen.

We stellen het erg op prijs als je ons op deze manier wilt steunen!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie