Home Prijs Gevallen Waar is de jackpot gevallen van de 1 oktober 2023 droomsalaristrekking?
Gevallen_oneven_man

Waar is de jackpot gevallen van de 1 oktober 2023 droomsalaristrekking?

door Sebastiaan
0 reacties

Prijzen gevallen bij 1 oktober trekking

De Hoofdprijs van de 1 oktober Droomsalaristrekking is gevallen op lotnummer CO25819, en dat lot is verkocht bij een winkel in de gemeente Lansingerland. De gelukkige winnaar kan de komende 30 jaar gaan genieten van een Droomsalaris van €10.000 per maand, belastingvrij!

Heb jij een winnend lotnummer bij deze trekking?

Ben jij ook in het bezit van een Staatslot van de 1 oktober trekking? En wil je weten of jij ook iets gewonnen hebt op dat lot? Wacht dan niet langer en klik hier om de trekkinguitslag van deze trekking te bekijken!
 

Wanneer is de volgende trekking?

De eerstvolgende Staatsloterij trekking is de: oktober trekking op 10 oktober.

Heb je nog geen lot voor deze trekking? Koop hem hier!

Wij zouden het erg waarderen wanneer je deze wilt kopen via de bovenstaande link! Wanneer je via die link namelijk een staatslot koopt kost het je niets extra's (de prijs is hetzelfde als in de winkel of online via b.v. de Staatsloterij zelf). Het enige verschil is alleen dat je via die manier ons sponsort als website (zonder dat je er zelf extra voor hoeft te betalen). En met die hulp kunnen wij deze website blijven bekostigen om hem online te houden en jou de statistieken betreffende alle trekkingen voor te schotelen.

We stellen het erg op prijs als je ons op deze manier wilt steunen!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie