Home Prijs Gevallen Waar is de jackpot gevallen van de 1 oktober 2016 droomsalaristrekking?
Gevallen_oneven_man

Waar is de jackpot gevallen van de 1 oktober 2016 droomsalaristrekking?

door Sebastiaan
0 reacties

Prijzen gevallen bij 1 oktober trekking

Yes! De jackpot van de Droomsalaristrekking van ? 10.000,- per maand 30 jaar lang belastingvrij is gevallen op een heel lot. Helaas kunnen we hier niet vermelden waar in het land deze winnaar vandaan komt. Van harte gefeliciteerd met deze geweldige prijs en de ommekeer in je leven!

Heb jij een winnend lotnummer bij deze trekking?

Ben jij ook in het bezit van een Staatslot van de 1 oktober trekking? En wil je weten of jij ook iets gewonnen hebt op dat lot? Wacht dan niet langer en klik hier om de trekkinguitslag van deze trekking te bekijken!
 

Wanneer is de volgende trekking?

De eerstvolgende Staatsloterij trekking is de: oktober trekking op 10 oktober.

Heb je nog geen lot voor deze trekking? Koop hem hier!

Wij zouden het erg waarderen wanneer je deze wilt kopen via de bovenstaande link! Wanneer je via die link namelijk een staatslot koopt kost het je niets extra's (de prijs is hetzelfde als in de winkel of online via b.v. de Staatsloterij zelf). Het enige verschil is alleen dat je via die manier ons sponsort als website (zonder dat je er zelf extra voor hoeft te betalen). En met die hulp kunnen wij deze website blijven bekostigen om hem online te houden en jou de statistieken betreffende alle trekkingen voor te schotelen.

We stellen het erg op prijs als je ons op deze manier wilt steunen!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie