Home Prijs Gevallen Waar is de jackpot gevallen van de 1 juli 2023 droomsalaristrekking?
Gevallen_oneven_man

Waar is de jackpot gevallen van de 1 juli 2023 droomsalaristrekking?

door Sebastiaan
0 reacties

Prijzen gevallen bij 1 juli trekking

Voor een inwoner uit Zevenaar is de zomer wel bijzonder goed begonnen! Daar viel de Hoofdprijs op een heel Staatslot. De komende 30 jaar kan de gelukkige abonneespeler gaan genieten van een droomsalaris van €10.000 netto per maand! Er waren uiteraard nog meer mooie prijzen te winnen. Zo viel er op 4 hele loten een geldprijs van €100.000. De winnaars zijn 2 abonneespelers en 2 spelers die hun lot in een winkel kochten. Een 5e ton viel op 5 1/5e loten.

Heb jij een winnend lotnummer bij deze trekking?

Ben jij ook in het bezit van een Staatslot van de 1 juli trekking? En wil je weten of jij ook iets gewonnen hebt op dat lot? Wacht dan niet langer en klik hier om de trekkinguitslag van deze trekking te bekijken!
 

Wanneer is de volgende trekking?

De eerstvolgende Staatsloterij trekking is de: juli trekking op 10 juli.

Heb je nog geen lot voor deze trekking? Koop hem hier!

Wij zouden het erg waarderen wanneer je deze wilt kopen via de bovenstaande link! Wanneer je via die link namelijk een staatslot koopt kost het je niets extra's (de prijs is hetzelfde als in de winkel of online via b.v. de Staatsloterij zelf). Het enige verschil is alleen dat je via die manier ons sponsort als website (zonder dat je er zelf extra voor hoeft te betalen). En met die hulp kunnen wij deze website blijven bekostigen om hem online te houden en jou de statistieken betreffende alle trekkingen voor te schotelen.

We stellen het erg op prijs als je ons op deze manier wilt steunen!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie