Home Prijs Gevallen Waar is de jackpot gevallen van de 1 juli 2022 droomsalaristrekking?
Gevallen_oneven_man

Waar is de jackpot gevallen van de 1 juli 2022 droomsalaristrekking?

door Sebastiaan
0 reacties

Prijzen gevallen bij 1 juli trekking

Een inwoner van het Zuid-Hollandse Brielle is de zomer wel heel goed begonnen! De Hoofdprijs van 30 jaar lang 10.000 euro netto per maand is daar gevallen. Er vielen door het hele land geldprijzen. Kijk snel of jij een van de winnaars bent. We feliciteren alle winnaars van harte met hun prijs!

Heb jij een winnend lotnummer bij deze trekking?

Ben jij ook in het bezit van een Staatslot van de 1 juli trekking? En wil je weten of jij ook iets gewonnen hebt op dat lot? Wacht dan niet langer en klik hier om de trekkinguitslag van deze trekking te bekijken!
 

Wanneer is de volgende trekking?

De eerstvolgende Staatsloterij trekking is de: juli trekking op 10 juli.

Heb je nog geen lot voor deze trekking? Koop hem hier!

Wij zouden het erg waarderen wanneer je deze wilt kopen via de bovenstaande link! Wanneer je via die link namelijk een staatslot koopt kost het je niets extra's (de prijs is hetzelfde als in de winkel of online via b.v. de Staatsloterij zelf). Het enige verschil is alleen dat je via die manier ons sponsort als website (zonder dat je er zelf extra voor hoeft te betalen). En met die hulp kunnen wij deze website blijven bekostigen om hem online te houden en jou de statistieken betreffende alle trekkingen voor te schotelen.

We stellen het erg op prijs als je ons op deze manier wilt steunen!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie