Home Eindcijfer Succesvolste eindcijfer 2021
Eindcijfer-eerste

Succesvolste eindcijfer 2021

door Sebastiaan
2 reacties

Hieronder zie je een overzicht van alle eindcijfers (welke je zelf kan zou kunnen kiezen bij het kopen van een staatslot) van het jaar 2021 met daarnaast het aantal keer dat dit eindcijfer een prijs heeft gewonnen in 2021.

Het onderstaande overzicht met eindcijfers vullen we met alle trekking gegevens die bij ons bekend zijn. Op dit moment zijn dat 16 trekkingen. Na elke trekking uitslag nemen wij deze nieuwe gegevens meteen op in de onderstaande tabel.

Heb je toch liever een overzicht per jaar? Of wil je van een specifiek jaar zien welk eindcijfer de meeste keer gevallen was? Klik dan aan de rechterkant op het jaar waarvan jij de gegevens wilt zien. Aan de rechterkant kan je tevens ook filteren op een specifieke maand of zelfs een bepaalde dag om te zien welke eindcijfers dan naar voren komen.

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Bevelyn 25 april 2022 - 20:27

Goedendag ik heb mijn 1/2 STAATSLOT van 10 Feb.2021 gevomden mijn vraag is waar ik kan de uitslaag vinden?
Alvast bedankt
Groetjes Bevelyn

Antwoord
Sebastiaan 26 april 2022 - 06:54

Hallo Bevelyn,

Als je in de menubalk op Uitslagen klikt dan kom je op de pagina terecht waar je alle trekkingen ziet staan (ook die in het verleden). En hier kan je de trekkinguitslag van februari 2021 terug zien. Wel moet ik je erbij vermelden dat een Staatslot van de Staatsloterij maar een geldigheid heeft van 1 jaar en je de staatslot van februari 2021 niet meer kan inleveren mocht je er een prijs op hebben gewonnen…

Met vriendelijke groet,
Sebastiaan

Antwoord

Geef een reactie